Napoleon LEX485

Napoleon LEX485 är den mindre modellen i den exklusiva LEX-serien. Den har en stor grillyta, infraröda brännare, ishink med skärbräda och mycket mer. Hela sex brännare och den infraröda tekniken ger dig värme upp till helt galna 980 grader!

    • 4 rostfria bottenbrännare
    • Infraröd sidobrännare
    • Infraröd rotisserie-brännare
    • Integrerad ishink
    • Integrerad termometer
Det låter intressant!

Sizzle Zone Infravärme

Den intensiva hettan från Napoleons infraröda teknologi sätter direkt fart på maillard-effekten och karamelliseringen av glacen för bästa smak. Med över 10 000 öppningar för lågorna procuderar den infraröda brännaren en värme på ca 980 grader!

Grillkol är det traditionella sättet att grilla med infraröd värme. Briketterna glöder och avger infravärme. Napoleons infraröda brännare efterliknar denna effekt med gasol. De 10 000 små lågorna värmer upp en keramisk yta som blir glödande röd, men utan allt krångel med kol och briketter. För snabb bryning kan brännarna ställas på hög värme, samtidigt som de enkelt kan sänkas för långsammare tillagning.

Rostskyddsbehandlat gjutjärn och rostfritt galler

Tillverkad av porslinsemaljerat gjutjärn för högsta kvalité samt rostfria galler. Grillytorna är gjorda för att hålla länge. Gallret är Napoleons trademark med vågiga grillränder som sticker ut.

Kraftfull sidobrännare

Använd sidobrännaren för att från att allt från att koka potatis till att vispa upp en god bearnaise eller fritera pommes frites. Som du ser på bilden så har sidobrännaren galler och infravärme istället för en vanlig kokplatta. Det ger många möjligheter.

Vad kostar den?
13.900,00 kr
I lager Art.nr: 469422

Napoleon LE-485 Svart med infrabrännare

LE-485 är en modell med många finesser. Grilla kvällstid? Inga problem med i-GLOW i bakgrundsbelysta vred och innerbelysning. LE-485 har 3 bottenbrännare av rostfritt stål som skyddas av droppskydd. En SIZZLE ZONE keramisk sidobrännare och keramisk bakre brännare. Totalt 5 brännare! Den har en integrerad ishink med skärbräda. Grillgallret är i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn.


Teknisk data

Produktprofil

Klass Mobil

Finesser

Kontrollrattar Belysta roterande handtag av plast
Position av kontroller På fronten
Finish på grillyta Porslinemaljerat gjutjärn
Fällbart lock Ja
Lockets funktioner Inbyggd termometer, fönster

Specifikation

Typ av grill Gasolgrill
Koppling LPG

Brännare

Brännareffekt 22,2 kW

Storlek

Höjd 1210 mm
Bredd 1530 mm
Djup 690 mm
Nygrillat