Om Nygrillat.nu

Vi är ett litet gäng glada entusiaster som brinner för att grilla. Just nu är gänget väldigt litet men vem vet, på sikt kanske vi kan bli fler? Om du vill vara med och bidra med recept, fotografier eller tips så är det bara att höra av dig!

Vi har även tagit upp viss försäljning av ett antal gasolgrillar från australiensiska BeefEater och kanadensiska Napoleon. Det är högkvalitativa gasolgrillar som inte är så kända i Sverige ännu. Därför är det lite kul  med just dem.

Då det är komplicerat att sälja grillar med tanke på frakt av stora lådor, skrymmande lager och service och eftermarknad så har vi valt att ha ett nära samarbete med ett företag som har inte mindre än 50 år i gasolbranschen: Lööfs Gasol AB som finns i Karlstad. Beställer du en grill från oss så kommer de att leverera den till dig och du kan tryggt veta att de finns kvar både imorgon och förhoppningsvis i ytterligare minst 50 år till. För när du köper grillar av dessa varumärken kommer du vilja laga dem snarare än slänga och köpa nytt.

Grilla lugnt!

Nygrillat